
233. Question:  Page 218, RFP Cite: 6.4.1.2, Technical Evaluation RFP Text: 6.4.1.2.3 
Technical Evaluation points will be awarded Offerors providing in excess of 2310 ATMs 
proportionally located to the locations identified in Appendix C Form OR-13. 

Paragraph 3.2.3.1.3.1 and Appendix C ask for 1,310 ATMs, while Paragraph 6.4.1.3 states 
evaluation is based on 2,310 ATMs. Please confirm that evaluation is indeed based on 
1,310 and paragraph 6.4.1.3 includes a typographical error. 

Answer:  Offerors must provide the minimum requirement of 1310 to qualify. 
Points will be awarded to Offerors providing 2310 or greater ATMs contingent upon 
reasonableness of price.  Section 6.4.1.3 does not contain a typographical error. 

256. Question: Will OTDA accept proposals from offerors that respond only to a subset of the 
requirements detailed in the RFP, e.g. 4.2.1, 4.7.4, and 5.2?  or will there be an opportunity 
to bid on debit card disbursement  as part of the upcoming Banking Services RFP?  

Answer:  No, section 6.1 states “Only proposals judged to be responsive to the 
submission requirements set forth in Chapter 7 and Appendix B and C of this RFP 
will be evaluated”.  Section 6.5.1.2 states that the OTDA reserves the right to award 
the debit card services to another vendor in the event that the selected Offeror’s 
proposed rate and fee schedule is determined to be unreasonably priced or if it 
lacks adequate access to non-surcharging ATMs.”  The Banking Services IFB is 
currently scheduled to be released the beginning of November and includes an 
optional debit card component for potential use by OTDA as a contingency in the 
event that the selected offeror’s rate/fee schedules and access to transaction fee 
free ATMs is inadequate.   

268. Question:  Appendix C Form OR-13, Debit Card ATM Requirement We noted that 
there were missing ZIP codes in Appendix C, form OR-13.  Our research suggests that 
these missing ZIP Codes may contain ATM locations.  Can we assume that we can include 
every ZIP Code that may be present in a county (SCU) when considering our ATM count? 

**Answer:  Form Or-13 and the accompanying instructions have been revised. 
Other than for Table 2, the Offeror is not required to provide zip code location with 
their proposal.  Identification of the individual ATM locations will be a transitional 
requirement. 20
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